dijous, 26 d’abril del 2007

La candidatura d'ERC es perfila com a decisiva a Amposta

El Punt // 26.4.2007
Eleccions Municipals 2007 / Montsià / L'oportunitat de Cid
La candidatura d'Esquerra Republicana es perfila com a decisiva a Amposta, arran de la marxa històrica de Joan Maria Roig. Els republicans podrien tenir la clau del futur govern d'Amposta si CiU, sense el que ha estat un dels seus principals referents al Montsià i a l'Ebre, perdés la marjoria absoluta. Tot i que les travesses apuntarien a un hipotètic pacte amb el PSC, també és cert que durant aquesta legislatura l'oposició exercida per Esquerra ha estat més aviat tèbia i no queda descartada l'entesa amb els convergents.

dimarts, 24 d’abril del 2007

Polítics blocaires i també blocaires polítics

El Punt // 27.4.2007
A Amposta, Antoni Espanya (PSC) i Àngel Porres (ICV) són els únics candidats que tenen blocs. Però només a Amposta ens trobem el cas de dos blocaires coneguts que han decidit fer el salt a la política municipal. Curiosament, són dos informàtics: Manel Zaera, el germà gran de la blocosfera ebrenca, ocupa el sisè lloc de la llista del PSC; mentre que un altre dinamitzador de la internet ampostina, Jesús Ferré, ha donat suport a Marta Cid (ERC-AM), que li ha reservat la novena posició. De fet, Ferré ha estat l'encarregat de posar en marxa el web Martacid.cat, un dels llocs d'internet que més ha aprofundit en els recursos de la política 2.0, amb enllaços als comptes de la candidata a Flickr o Slideshare. En el compte de Flickr hi podem trobar una bona galeria d'imatges de Cid i dels diferents actes duts a terme per la candidatura, mentre que a Slideshare hi ha penjats els materials preelectorals editats per ERC. El web de Cid, que finalment ha adoptat l'estètica dels blocs, també inclou un vídeo que Cid ha penjat al seu propi canal de Youtube. L'únic punt negatiu és que no s'hi poden deixar comentaris.

divendres, 20 d’abril del 2007

Marta Cid presenta la llista amb set regidors a l'horitzó

La Veu de l'Ebre // 20.4.2007
L'exconsellera d'Educació Marta Cid va presentar dimarts passat una candidatura "plena d'experiència" en àmbits tant de l'administració local (a través del Consell Comarcal del Montsià) com de la Generalitat, per contradir una de les tradicionals crítiques rebudes dels rivals en el passat: la de ser uns passerells a l'hora de governar.La candidata republicana defensa l'experiència de govern d'alguns membres de la llista.

Marta Cid presenta la llista que aspira a ser la més votada en les eleccions

Més Ebre // 20.4.2007
La candidata republicana defensa l'experiència de govern d'alguns membres de la llista.

dimecres, 18 d’abril del 2007

EA-ERC presenta una llista de "gent preparada" per recuperar "l'equilibri i la cohesió" a Amposta

El Punt // 18.4.2007
EA-ERC va presentar ahir oficialment la llista amb que concorrerà a les properes eleccions municipals del mes de maig.

EA-ERC presenta una llista amb "experiència de govern"

Diari de Tarragona // 18.4.2007
Marta Cid no es tanca a cap pacte.

divendres, 13 d’abril del 2007

L'herència de Joan Maria Roig

Avui // 13.4.2007
20 ANYS · L'alcalde convergent deixa el càrrec després de dues dècades i passa el testimoni al seu delfí Manel Ferré MARTA CID · L'exconsellera d'Educació opta a l'alcaldia per ERC i Antoni Espanya pel PSC

divendres, 6 d’abril del 2007

Marta Cid es llança a l'alcaldia amb una conferència basada en "el diàleg"

La veu de l'Ebre // 6.4.2007
Els caps de CiU i ICV assisteixen a l'acte de precampany d'ERC, però el del PSC s'absenta

dimarts, 3 d’abril del 2007

Marta Cid fa una aposta del diàleg i la participació ciutadana per als propers anys

Més ebre // 3.4.2007
La candidata d'ERC a l'alcaldia exposa les seues propostes de futur per a Amposta